Korrekturläsning

Vill du slippa tråkiga korrekturfel i dina texter? Jag erbjuder korrekturläsning av allt från inlägg på sociala medier och nyhetsbrev till hemsidestexter, artiklar och bokmanus. 

Stavfel och språkliga fel förstör helhetsintrycket av en text, oavsett hur välskriven den är i övrigt. Det är också mycket svårt att hitta felen i sina egen text eftersom man redan känner den utan och innan. 

Korrekturläsning är en god investering

Om du vill höja kvaliteten på dina texter och därmed få ett större förtroende från läsarna är korrekturläsning en mycket god investering. Jag har lång erfarenhet av att granska texter, stor kunskap om språkregler och ett vältränat öga för detaljer. Jag korrekturläser all typ av text, oavsett längd och användningsområde, och kan lova dig ett bra resultat.

Korrekturexpressen

Använder du sociala medier i din marknadsföring? Då kan jag med kort varsel korrekturläsa dina texter innan publicering. Inom ett dygn får du tillbaka din text, korrekturläst och språkgranskad.

Om du är flitig på sociala medier kan du prenumerera på Korrekturexpressen. Då kan du skicka upp till tre texter i veckan på max 250 ord vardera. Pris: 1500 kr i månaden, exklusive moms. Ingen bindningstid. Det går också utmärkt att byta ut de tre korta texterna i veckan mot en längre, till exempel ett nyhetsbrev.

Har du andra önskemål? Hör av dig så skräddarsyr jag Korrekturexpressen efter dina behov. Pris enligt överenskommelse.

Hör av dig!

Skriv till mig och berätta vilken hjälp med text du behöver så hittar vi en lösning tillsammans. Jag kan också ringa upp dig för ett kostnadsfritt första samtal.

Läs mer

7 tips för att skriva bra texter