frilansskribent

Frilansskribent

Som frilansskribent kan jag erbjuda krönikor, recensioner, intervjuer och blogginlägg av hög kvalitet. Jag lägger stor vikt vid ordentlig research, noggrannhet och språklig finess.

Vill du ha bra artiklar till en tidning eller blogg är jag rätt person att fråga. Efter 20 år som skribent och journalist kan jag leverera texter av hög kvalitet på många olika områden. Jag sätter mig snabbt in i nya frågor och slarvar aldrig med hantverket. 

Min specialitet som skribent är personporträtt och längre intervjuer. Här får jag förena mitt stora intresse för människor och livsöden med min kärlek till skrivandets hantverk. Genom åren har jag samtalat med och porträtterat många profiler, inte minst i kulturlivet. Däribland Kerstin Thorvall, Claes Eriksson, Lena Endre, Alexandra Pascalidou, Åsa Linderborg, Maj Sjöwall, Håkan Nesser och Roy Andersson.

Jag har också skrivit otaliga recensioner av böcker och film, gjort reportage på arbetsplatser och i många andra verksamheter, samt skrivit krönikor om allt från politik till familjeliv. Sedan ett par år tillbaka driver jag även en egen blogg.

Exempel på artiklar jag kan erbjuda som frilansskribent:

Starta och driva blogg

Om du vill ha fler besökare till din hemsida kan det vara en bra idé att starta en blogg på sidan. Med hjälp av texter som knyter an till ditt företag eller din verksamhet får du större möjlighet att sökordsoptimera och därmed hamna högre upp i resultaten när folk gör sökningar på Google. Bloggen blir också ett trevligt sätt för kunder och besökare att lära känna dig bättre.

Om du vill ha en blogg på din hemsida, men saknar tiden att själv skriva bra texter, tar jag gärna hand om allt från research till textproduktion och publicering. Jag har stor vana vid att arbeta i WordPress och vet hur man skriver sökordsoptimerade artiklar. Du kan också anlita mig som extern webbredaktör.

Hör av dig!

Behöver du en frilansskribent? Skriv till mig så pratar vi ihop oss!

Vill du ha en lysande intervjutext till din hemsida? Jag hjälper dig!