Handledning i skrivande

Vill du utvecklas som författare eller skribent? Jag erbjuder personlig handledning i skrivande, oavsett var i arbetet du befinner dig. 

Jag handleder alla som vill ta sitt skrivande till nästa nivå. Om du känner igen något av följande kommer ett textsamtal hjälpa dig att komma vidare.

  • Du vill komma igång med inlägg på sociala medier men hittar inte din form, din stil eller dina idéer.
  • Du har ett utkast till en bok som du vill skriva klart.
  • Du har ett färdigt manus som du vill förbättra.
  • Du har en idé till en bok men svårt att sätta igång.
  • Du vill vässa texterna på din hemsida.
  • Du vill skriva bättre texter på din blogg.

Jag har lång erfarenhet, både av eget skrivande och av att ge respons på andra skribenters texter. Därför kan jag ge dig den handledning i skrivande du behöver. Ett textsamtal med mig utgår alltid från var du befinner dig och de problem du brottas med just nu. Tillsammans kan vi ta ditt skrivande till nästa nivå!

Textsamtal

Jag erbjuder fast pris på textsamtal. Du kan skicka upp till fem sidor text som vi sedan går igenom i telefon eller videosamtal. Pris: 800 kronor, exklusive moms. 

Har du en idé till ett manus och behöver hjälp att skapa struktur? Eller vill du diskutera ett konkret problem i ditt projekt? Kanske behöver du tips och inspiration för att komma igång med skrivandet. Då kan du boka ett textsamtal utan att skicka text. Pris: 500 kronor, exklusive moms. 

Här kan du boka textsamtal!

Chatt

90 minuter handledning i skrivande (via Messenger). Du berättar var du befinner dig och vad du vill ha hjälp och sedan tar vi det därifrån. Pris: 500 kronor, exklusive moms.

Handledning i skrivande via mejl

Under fyra veckor kan du mejla frågor och kortare textutdrag till mig. Jag svarar inom ett dygn. Pris: 2000 kronor, exklusive moms.

Manusutlåtande

Om du har kommit lite längre i ditt skrivande erbjuder jag utlåtanden på hela manus. Då skickar du en utskrift av ditt manus till mig och får tillbaka ett skriftligt utlåtande. Om behov finns tar jag gärna ett samtal för att gå igenom utlåtandet. Priset för manusutlåtande är 4000 kronor, exklusive moms. Om manuset är längre än 200 sidor med en teckenstorlek på 12 punkter lägger jag till 10 kronor per sida. 

Skriv till mig och berätta vilken typ handledning i skrivande du behöver så hittar vi en lösning tillsammans. Jag kan också ringa upp dig för ett kostnadsfritt första samtal.

Läs mer om hur jag jobbar med respons på text.