handledning i skrivande

Handledning i skrivande

Har du författardrömmar? Jag erbjuder personlig handledning i skrivande, oavsett var i arbetet du befinner dig. 

Har du ett utkast till en roman i skrivbordslådan, eller ett färdigt manus som du vill förbättra? Har du en idé till en bok, men svårt att komma igång? Då kan ett textsamtal med mig hjälpa dig att komma vidare.

Med eget skönlitterärt skrivande i bagaget och stor vana vid att ge respons på andra författares manus kan jag ge dig den handledning i skrivande du behöver. Ett textsamtal med mig utgår alltid från var du befinner dig och de problem du brottas med just nu. Jag kan hjälpa dig att förverkliga din författardröm!

Textsamtal

Jag erbjuder fast pris på textsamtal. Du kan skicka upp till fem sidor text som vi sedan går igenom i telefon eller videosamtal. Pris: 600 kronor, exklusive moms. 

Har du en idé till en berättelse och behöver hjälp att komma igång med skrivandet? Eller vill du diskutera ett konkret problem i ditt projekt? Då kan du boka ett textsamtal utan att skicka text. Pris: 400 kronor, exklusive moms. 

Här kan du boka textsamtal!

Handledning i skrivande via mejl

Under fyra veckor kan du mejla frågor och kortare textutdrag till mig. Jag svarar inom ett dygn. Pris: 1000 kronor, exklusive moms.

Manusutlåtande

Om du har kommit lite längre i ditt skrivande erbjuder jag utlåtanden på hela manus. Då skickar du en utskrift av ditt manus till mig och får tillbaka ett skriftligt utlåtande. Om behov finns tar jag gärna ett samtal för att gå igenom utlåtandet. Priset för manusutlåtande är 4000 kronor, exklusive moms. Om manuset är längre än 200 sidor med en teckenstorlek på 12 punkter lägger jag till 10 kronor per sida. 

Skriv till mig och berätta vilken handledning i skrivande du behöver så hittar vi en lösning tillsammans. Jag kan också ringa upp dig för ett kostnadsfritt första samtal.

Läs mer om hur jag jobbar med respons på text.

Kanske är du också intresserad av Skrivandets hantverk från A till Ö.