”Det är så lätt att jobba med Jenny
för att hon höjer kvaliteten på texten
utan att ta bort känslan i den.”

Så här säger kunderna
om mina tjänster

Jenny har hjälpt mig med korrekturläsning av texter. Hon är snabb, tydlig, skarpsynt och noggrann. Därutöver är hon ödmjuk och ändrar inte texten mer än nödvändigt. Däremot kommer hon med många bra förslag. Dessutom har hon koll på kluriga frågeställningar. Jag kan varmt rekommendera Jenny om du behöver hjälp med din text! Jag har två ord för att beskriva vårt samarbete: wow och tack.

Irina Iselind

Jenny har ett mycket gott öga för text och är professionell och genomtänkt i  sina utlåtanden. Hon gav mig viktiga nycklar till att låsa upp min text och få till ett bättre flyt. Jag känner mig väldigt inspirerad efter vårt samtal att sätta tänderna ännu djupare i mitt skrivprojekt och kan varmt rekommendera hennes tjänster. 

Ivar Huntington

Jag är mycket nöjd med arbetet som Jenny genomförde. Hon var proffsig och levererade med hög kvalitet. Leveransen var också väldigt snabb och hon fanns tillgänglig för mina frågor och funderingar. Jag rekommenderar varmt Jennys tjänster. 

Haidy Mattsson 

I mitt samtal med Jenny upplevde jag att det fanns en genuin nyfikenhet kring mitt projekt, responsen var utförlig och har hjälpt mig vidare i redigeringsprocessen. Framför allt fick jag ett fint lyhört samtal där jag fick utrymme att ställa frågor, utveckla mina tankar och där Jenny gav tydliga råd och mycket uppmuntran.

Det är så lätt att jobba med Jenny för att hon höjer kvaliteten på texten utan att ta bort känslan i den. Jag sålde mängder i min webbshop bara genom hennes hjälp med att höja textens nivå och läsbarhet i mina nyhetsbrev.

Johanna Bergsro

Stort tack Jenny för att du korrekturläste och kom med så fina ändringar.  Även om jag skriver mycket i mitt jobb så behöver vissa texter lite extra koll och känsla. Just detta fick jag av dig!

Ola Tulldahl

Att se alla nivåerna i en text – även det som rör sig bortom stavning, syftningsfel och galet tempus. Att respektfullt och tydligt guida genom pytteändringar och större logiska glapp med tålamod, precision och noggrannhet. Att verkligen SE och förstå mina karaktärer […]

Att förstå MIG som författare och vad jag vill uppnå … Oh. My. God. Älskar att samarbeta med lyhörda hantverkare. Ren njutning.

Frida Spikdotter Nilsson

Jenny Tedjeza har en unik kompetens och förmåga när gäller skrift och texter. Hennes kunskap och erfarenhet gör att hon även är ett suveränt bollplank när du har tankar och idéer, i mitt fall en bok och inlägg på sociala medier.

En annan sak jag uppskattar är hennes höga servicenivå och snabba leverans av överlämnat material.

Ni som anlitar Jenny kommer att bli enormt nöjda.

Patrik Ljung
VD
Health & Training Academy AB