Så här säger kunderna
om mina tjänster

Jenny har ett mycket gott öga för text och är professionell och genomtänkt i  sina utlåtanden. Hon gav mig viktiga nycklar till att låsa upp min text och få till ett bättre flyt. Jag känner mig väldigt inspirerad efter vårt samtal att sätta tänderna ännu djupare i mitt skrivprojekt och kan varmt rekommendera hennes tjänster. 

Ivar Huntington

Jag är mycket nöjd med arbetet som Jenny genomförde. Hon var proffsig och levererade med hög kvalitet. Leveransen var också väldigt snabb och hon fanns tillgänglig för mina frågor och funderingar. Jag rekommenderar varmt Jennys tjänster. 

Haidy Mattsson 

Det är så lätt att jobba med Jenny för att hon höjer kvaliteten på texten utan att ta bort känslan i den. Jag sålde mängder i min webbshop bara genom hennes hjälp med att höja textens nivå och läsbarhet i mina nyhetsbrev.

Johanna Bergsro

I mitt samtal med Jenny upplevde jag att det fanns en genuin nyfikenhet kring mitt projekt, responsen var utförlig och har hjälpt mig vidare i redigeringsprocessen. Framför allt fick jag ett fint lyhört samtal där jag fick utrymme att ställa frågor, utveckla mina tankar och där Jenny gav tydliga råd och mycket uppmuntran.

Stort tack Jenny för att du korrekturläste och kom med så fina ändringar.  Även om jag skriver mycket i mitt jobb så behöver vissa texter lite extra koll och känsla. Just detta fick jag av dig!

Ola Tulldahl