Karusell på Linkedin i 5 enkla steg

På Instagram är bildkaruseller ett vanligt verktyg när man vill visa mer än en bild samtidigt. Om du publicerar flera bilder tillsammans på Linkedin hamnar de bara i ett rörigt collage. Men det går att göra en snygg och användarvänlig karusell på Linkedein också. Det krävs bara några fler steg.

1. Öppna ett dokument i Canva och skapa de bilder du vill ska ingå i din karusell på Linkedin.
karusell på linkedin
2. Ladda ner dokumentet som standard-pdf.
3. Gå till Linkedin och skapa inlägg. Välj lägg till dokument.
4. Välj pdf-filen som du laddade ner från Canva.
5. Sedan är det bara att skriva den text du vill ha i inlägget och publicera.

Lycka till med din karusell!

Välkommen att skapa kontakt med mig på Linkedin!

Läs mer

6 saker jag önskar att jag visste innan jag skapade min hemsida

Gratis guide som gör dig till en starkare skribent!