webbredaktör

Ge din hemsida ett lyft med en bra webbredaktör

Låt mig bli din externa webbredaktör och ta hand om innehållet på din hemsida!

Har du eller ditt företag en hemsida som är viktig för verksamheten men också en riktig tidstjuv? Skulle du gärna slippa arbetet med att planera och uppdatera innehållet på hemsidan? När du anlitar mig som extern webbredaktör kan du lugnt ägna dig åt annat medan jag ser till att din hemsida levererar aktuell information i välskrivna texter.

Efter flera år som tidningsredaktör är jag bra på att se hur delarna tillsammans skapar en helhet. För att uppnå ett bra resultat måste man var noga med både detaljer och den övergripande planen. Som redaktör är jag också en hejare på att vaska fram guld ur andra skribenters texter.

En webbredaktör som lyfter din hemsida

Med mig som extern webbredaktör får du en skrivglad, noggrann och idérik samarbetspartner, och ett ordentligt lyft för innehållet på din hemsida. Och framför allt mer tid över till annat!

Jag har stor vana vid att arbeta i WordPress och ser till att de texter som publiceras på din hemsida är sökordsoptimerade. Jag kan också hjälpa dig att starta en blogg för att driva ytterligare trafik till sidan.

När jag skapar innehåll till en hemsida har jag alltid en tanke om hur materialet skulle kunna användas på sociala medier. Här kan du se hur jag använder mitt eget content på Linkedin.

Hör av dig!

Söker du en extern webbredaktör? Hör av dig så pratar vi ihop oss!

Läs mer

Mer om mig
7 tips för att skriva bra texter
6 saker jag önskar att jag visste innan jag skapade min hemsida